avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... apel la litigiu de insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

apel la litigiu de insolventa

Buna ziua,
Mi s-a respins prin instanta de fond contestatia privind neinscrierea in tabelul de creante al unei debitoare aflate in insolventa.
Am urmatoarele intrebari:
1. pentru cererea de apel, care urmeaza sa o formulez, este obligatoriu sa fiu reprezentata de catre avocat? La instanta de fond m-am aparat singura.
2.La cererea de apel se mai plateste o noua taxa?
Cel mai recent răspuns: puideurs , utilizator 14:10, 18 Aprilie 2015
1.Nu este nevoie sa fiti reprezentata de un avocat.
2.La apel se va plati o noua taxa de timbru.
Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie aparuta in tabelul final de create dar platita tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, In calitate de debitor am cerut intrarea in proced simplificata de insolv si faliment, instanta a acordat termen de definitivare a ... (vezi toată discuția)
Mai am vreo sansa?sa mai platesc taxe de timbru? bge bge T Subsemnata , lichidator judiciar desemnat în dosarul cu numărul de mai sus, referitor la Cererea de repunere in termen si Cererea de ... (vezi toată discuția)
Taxa declaratie creanta mara2010 mara2010 Daca am formulat declaratie de creanta si m-am inscris la masa credala a unei societati aflate in insolventa si am atasat copiile dupa facturi si taxa ... (vezi toată discuția)