Buna ziua,am o intrebare cu privire la un furt comis de doua persoane ,furt din locuinta ,i-au incadrat la furt calificat in forma continuata .Este adevarat ca furtul comis de 2 sau mai multe persoane se incadreaza la furt si nu la furt calificat?In baza dispozitiilor 595 din Noul Cod de Procedura Penala se poate solicita reindividualizarea pedepsei si aplicarea unei legi favorabile .In ce conditii se poate schimba incadrarea?
nu este judecat dupa legea veche intru cat acum a fost trimis rechizitoriul si urmeaza a se judeca .Mai am o intrebare vis a vis de rechizitoriu care vrem sa il contestam.daca se aproba inseamna ca exista sanse sa l judece in libertate avand si caracterizari de la primar si de la locul de munca ?el este recidivist si la caracterizarea facuta de politistii locali spun ca a mai fost condamnat pentru furt de 3 ori dar asta era cand era minor ,conteaza acum?furtul este dintr o locuinta ,nu accepta sa ne impacam ,oricum au bagat un prejudiciu foarte mare in raport cu ce le a lipsit si de aceea vrem cand contestam rechizitoriul sa depuna inscrisuri care dovedesc suma lucrurilor pentru ca am un martor caruia i a dat sa tina din lucruri ,dar el declarase ca au fost furate.se incadreaza la furt sau furt calificat?