avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Incasare de la persoane fizice
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Incasare de la persoane fizice

Daca am o factura de 12000lei emisa catre pers.fizica cum o achita aceasta???Pana acum fragmentam suma dar am inteles ca nu mai este voie din 9 mai,cum se procedeaza corect?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:22, 18 Aprilie 2015
Prin cont bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pt asociatia proprietari pmariusf2005 pmariusf2005 asociatia de proprietari este obligata sa aiba cont bancar deschis la banca? care este legea care stipuleaza acest lucru? (vezi toată discuția)
Incasare factura mai mare de 5000 lei camicami camicami Buna, am emis o factura de 5600 lei.Clientul a platit ,pana acum,numerar cate 1000 lei in 3 zile diferite,astfel ca am incasat suma de 3000 lei cu 3 chitante ... (vezi toată discuția)
Plati furnizori cu numerar Doina B Doina B Buna ziua! Azi am aflat, cu intarziere (si stupoare) ca daca platesc cu numerar un furnizor, nu am dreptul sa achit de ex o factura de 6000 lei cu numerar ... (vezi toată discuția)