avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 118/1990 actualizata 2015-pot beneficia de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 118/1990 actualizata 2015-pot beneficia de depagubiri banesti?

familia mea a fost deportata an baragan anpreuna cu fratele la varsta de 1an si la o luna a decedat din cauza conditiilor si va rog un raspuns daca beneficiez de aceasta categorie ptr. despagubiri banesti astept raspuns detin acte doveditoare va multumesc
Cel mai recent răspuns: petreica , utilizator 19:12, 28 Aprilie 2015
Parinti mei au decedat in 1987-1988.
Va multumesc.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Luni, 27 Aprilie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Beneficiez de aceasta lege?
Carei institutii ma pot adresa?
Va multumesc.

As dori un raspuns la aceasta intrebare - as vrea sa formulez o cerere care sa fie bazata pe articolul de care pot beneficia sa depun la agentia pentru plati si inspectie sociala pt fratele meu care a decedat in colonia Bicaz si in tinpul dizlocarii la o luna a decedat.
Va multumesc si astep raspuns.

La ce lege va referiti deoarece in 1990 nu au fost emise 118 legi?Fiti mai explicit pentru ce doriti sa solicitati despagubiri , pentru moartea fratelui sau pentru imobile(case+ terenuri)?
Scuze , ptr. moartea fratelui meu doresc despagubiri banesti.
Astept raspuns,va multumesc.

Eduitat de moderator simonette12- pct.2.8 din Regulament
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10/2016 paris50paris paris50paris Buna ziua, Va rog sa mi dat si mie un raspuns, daca familia mea a fost stramutata in 1952 si fratele de virsta de 1 an si 6 luni care a decedat in tinpul ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 a intrat in vigoare pentru 2015 ? petreica petreica cu rugamintea da ca stie cineva de legea 221/2009 da ca a intrat an vigoare pt 2015 ? astept raspuns va multumesc (vezi toată discuția)
Contract v-c clauze suplimentare- rog solutii roby2013 roby2013 Doresc sa achizitionez un imobil si am inteles ca nu se poate face contractul de V-C doar pe numele unuia dintre soti prin notariat (eu am fost asociat intr-o ... (vezi toată discuția)