avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie cu preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie cu preaviz

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o indrumare pt urmatoarea situatie.
Acum o saptamana mi-am depus demisia la zi, pe demisie sefa a trecut "Se apoba doar cu preaviz.", a semnat, a stampilat si i-a dat nr de inregistrare.
Acum mi-a cerut sa imi rescriu demisia la zi.
Eu acum vreau sa imi termit de executat preavizul, nu vreau sa imi rescriu demisia, pot sa patesc ceva daca nu imi rescriu demisia?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: loredana.s , utilizator 17:52, 19 Aprilie 2015
Nu aveti ce sa patiti, intrucat angajatorul nu va poate obliga sa depuneti o noua cerere de demisie.

Avea posibilitatea sa renunte la termenul de preaviz , total sau partial.
Ultima modificare: Duminică, 19 Aprilie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult pt raspuns si promtitudine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere previz din partea angajatorului iscoada iscoada buna ziua ma poate ajuta cineva cu informatii privind: am intocmit preaviz legal de 15 zile,preaviz care imi este respins a fi semnat stampilat,s-au luat ... (vezi toată discuția)
Demisie neacceptata andrea 31 andrea 31 buna seara, am si eu o intrebare...am semnat un contract de munca individual de aproximativ 2 saptamani... nu am primit nici un exemplar doar dupa ce mi-am ... (vezi toată discuția)
Preaviz demisie gay@ gay@ Buna ziua As dori sa plec de la firma in care lucrez , prin depunerea demisiei. Si as vrea sa nu respect partea din contract care spune ca trebuie sa stau ... (vezi toată discuția)