avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ajutor inmatriculare vehicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ajutor inmatriculare vehicul

cu respect catre dumneavoastra .
am cumparat un autovhecul de la ...un ..."a" care acesta il cumparase de la un "b" propietarul din talonul autovehiculului..... "a "cand a cumparat autovehiculul de la "b" nu a mai inscris autovehiculul ci doar a facut un act de vazare cumparare..... si asa s"a intamplat si cu mine ...."a" mi-a vandut mie autovehiculul....doar cu un act de vanzare cumparare....cum pot face sa inscriu masina pe numele meu daca detin doar un fiscal vechi de la ultimul propietar adica "b" care i l-a oferit lui "a" in urma cu un an de zile ? .....persoana "b" este de negasit dupa cate am inteles este plecata din tara....exista vreo sansa sa circul in regula cu autovehiculul? va multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Transcriere auto MariusDaniel92 MariusDaniel92 Buna ziua!Am o nelamurire,nu ma pricep nici la masini la detalii tahnice si nici la acte!O persoana avea o datorie la mine o suma de bani si nu a putut sa mi-o ... (vezi toată discuția)
Radiere auto vanduta cu contract de vanzare-cumparare biencutza biencutza Buna ziua, Am o problema: sotul meu a facut un schimb auto cu contract de vanzare-cumparare. Cel care a luat masina nu a inscris-o in circulatie si a dat-o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara certificat fiscal diana1811 diana1811 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie legat de situatia urmatoare: Am cumparat o masina de la un intermediar (persoana nu este trecuta ... (vezi toată discuția)