avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

indemnizatie crestere copil

Buna ziua

am depus o cerere pentru acordarea icc iar Ajpis mi/a respins cererea . Am parcurs procedura prealabila si am actionat in judecata aceasta institutie(anulare act administrativ). Instanta mi/a respins cererea , considerand decizia AJPIS ca temeinica ;i legala. Recursul mi/a fost respins.
Am formulat o noua acţiune , de data aceasta o acţiune în constatare prin care am solicitat instanţei să constate că sunt beneficiara indemnizaţiei pentru creşterea copilului. Având în vedere că decizia de respingere a dreptului la indemnizaţie nu este anulată de instanţă, că nu am parcurs procesura prealabilă la intentarea celui din urmă proces, că parata a invocat inclusiv excepţia autorităţii de lucru judecat, vă rog sa imi spuneti cam ce sanse de castig as avea?

multumesc

Alte discuții în legătură

Invocarea nelegalității Alabastru2015 Alabastru2015 Bună ziua! Cine poate să îmi dea o lămurire pentru următoarea situație? Am cerut constatarea nulității (pe cale de acțiune) a unui act admin-fiscal, ... (vezi toată discuția)
Dovada comunicare somatie de plata beegees beegees Buna ziua Am promovat actiune in instanta in baza art 1013 su CPC - ordonanta de plata - iar instanta mi-a cerut sa fac dovada comunicarii somatiei cf art ... (vezi toată discuția)
Raport între acþiunea în constatare ºi acþiunea în realizare ContSters54572 ContSters54572 dacă o acţiune în revendicare a fost respinsă irevocabil, cum va fi respinsă o acţiune în constatare între aceleaşi persoane, cu privire la acelaşi ... (vezi toată discuția)