avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Top Factoring
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Top Factoring

In 2008 am fost angajat al unei firme din Ploiesti care automat mi-au facut un card la Raiffeisen pentru incasarea salariului. In 2010 firma a dat faliment iar eu nu am mai folosit cardul respectiv - l-am taiat si aruncat dupa ce nu a mai fost valabil.
Prin 2013 am primit un telefon de la Top Factoring prin care doamna mi-a explicat ca as avea o datorie destul de mare care Raiffisen pentru o suma neacoperita dintr-o "descoperire de card". I-am explicat frumos ca nu am cerut niciodata o descoperire
de card si ca nu mai am contractul prin care am cerut cardul respectiv.
Astazi, cei de la firma la care lucrez eu primit o instiintare de poprire emisa de biroul executorului judecatoresc rosu cristian cornel prin care se discupune poprirea unei sume destul de mari pentru datoria catre Raiffeisen.
Din hartia primita scrie clar "fara citarea partilor" - prin urmare nu am fost informat de acest proces.
Ce pot face in aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 23:37, 20 Aprilie 2015
Faceti o solicitare la Biroul de Credit pentru a vedea daca aveti vreo descoperire de cont / limita de credit pe cont/card.

Nu cumva atunci cand v-ati angajat vi s-a acordat, prin conventia de virare salarii, si un descoperit de cont (o limita de credit pe contul curent)? In atare conditii, aveti sanse ca din acea limita sa se fi platit comisioane o buna perioada de timp, si acum sa aveti de dat banii.

Detalii puteti gasi pe www.birouldecredit.ro sectiunea Intrebari Frecvente.

De asemenea, incercati sa mergeti la o agentie Raiffeisen sa ii intrebati de situatia dvs. - pot verifica in sistem destul de usor daca aveti descoperit de cont, de cand, si tot ce s-a intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare top factoring Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu Buna ziua! In vara anului 2009 am facut o descoperire de card in valoare de 7450 Ron la Reiffeisen Bank, avand cardul de salariu de cca 9 ani la dânșii. La ... (vezi toată discuția)
Problema cu o firma de recuperari creante eugeniavasilescu eugeniavasilescu am avut un card cumparaturi Raiffeisen la care nu am platit 3 luni si a fost cesionat de top factoring La dansii am platit tot platit si nu reusesc sa obtin ... (vezi toată discuția)
Am aflat acum de existenta cardului tatalui meu decedat magureanu_77 magureanu_77 buna ziua ! am primit de la eos ksi instiintare ca tatal meu are o datorie la un card raiffeisen din 2003,de care eu nu am stiut mentionez ca tatal meu a ... (vezi toată discuția)