avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

in urma unui proces de succesiune am obtinut reintorcerea unei sume de banii in masa succesorala bani ridicatii de unul dintre cei 3 mostenitori iar eu am cerut impartirea in cote de 1/3. .Ce actiune trebuie sa fac in instanta impotriva fratelui care a scos banii de la cec daca instanta a dispus impartirea banilor in cote de 1/3 dupa cum am cerut. Va multumesc pentru solutiia pe care mi-o veti da. MARIN
Cel mai recent răspuns: codin12 , utilizator 14:43, 20 Aprilie 2015
cu alte cuvinte, fratele dvs a sustras o suma de bani din masa succesorala , suma pe care si-a insusit-o, iar ulterior, a fost obligat de catre instanta sa restituie integral aceasta suma .
ceea ce s-a si intamplat.
ati putea incerca cu o plangere penala, dar din moment ce situatia s-a rezolvat si mai ales, avand in vedere ca totusi sunteti frati..
Dar tot nu vrea sa imi dea banii pt ca zice ca nu l-a obligat instanta sa mi dea instanta spune ca am dreptu la1/3 din banii dar nu numeste cine mi da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut raspunsuri la o sentinta judecatoreasca codin12 codin12 in cadrul unei succesiuni am cerut instantei ca noi cei 3 mostenitori sa fim intabulati in indiviziune pe casa parintilor mei iar eu am mai cerut intorcerea ... (vezi toată discuția)
Partaj, succesiune malina1 malina1 buna ziua as vrea sa stiu si eu ca sotie supravietuitoare care vine la partaj cu fosti socri si frati celui decedat cat culeg fiecare din partaj multumesc (vezi toată discuția)
Mostenire sume de bani in contul fratelui! gyna60 gyna60 Va expun o situatie care ni s-a intamplat de curand!Tatal nostru a decedat in urma cu 2 luni si inainte cu 3 luni de deces a scos toti banii de la banca si i-a ... (vezi toată discuția)