avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut raspunsuri la o sentinta judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut raspunsuri la o sentinta judecatoreasca

in cadrul unei succesiuni am cerut instantei ca noi cei 3 mostenitori sa fim intabulati in indiviziune pe casa parintilor mei iar eu am mai cerut intorcerea unei sume de bani in masa succesorala ridicate din contul mamei mele de sora mea care a profitat de dementa mamei mele si care a impartit suma pe din doua cu fratele meu,si partajarea masei succesorale compusa din aceea suma si impartirea ei in parti egale (1/3 la fiecare)

instanta a introdus suma de banii in masa succesorala si a dispus ca prin partaj succesoral impartirea acestei sume in cote de 1/3 celor 3 comostenitori

dar daca suma a fost impartita pe din doua de sora si fratele meu mie cine imi da cota mea, intrebarea mea este de ce instanta nu s-a pronuntat sa imi spuna cine imi va da cota mea de 1/3 din banii ,sora care ea ridicat din contul mamei ,sau cei 2 ,, fratii " ai mei
Ultima modificare: Vineri, 30 Ianuarie 2015
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 01:42, 30 Ianuarie 2015
de ce țipați la noi?
fiecare din cei doi frați vă v-a înapoia diferența dintre câți bani și-a însușit și cota de 1/3 din suma de împărțit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info succesiune si impartirea mostenirii ContSters262944 ContSters262944 Buna ziua,am o problema si asi aprecia foarte mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Ma aflu in urmatoarea situatie:mama a decedat,in 2008 si in momentul de ... (vezi toată discuția)
Succesiune codin12 codin12 in urma unui proces de succesiune am obtinut reintorcerea unei sume de banii in masa succesorala bani ridicatii de unul dintre cei 3 mostenitori iar eu am ... (vezi toată discuția)
Succesiune C-D.Z C-D.Z Buna ziua, as dorii si eu o indrumare in acest caz: In 1994 a murit tatal meu, iar in 1997 mama impreuna cu mine si fratele mai mic am mers la notariat si ... (vezi toată discuția)