avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Facturare/Taxare intentionat eronata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Facturare/Taxare intentionat eronata

La ultima factura telefonie mobila , sms scrise laconic si transmise in ajunul Pastelui ( toate 36 ) mi le-au facturat SUPLIMENTAR ca ...MMS !!!
Le-am transmis prin e-mail o reclamatie si mi-au confirmat primirea acesteia , cu raspuns in cca. 4 zile .
Mentionez ca , am contactat cativa din destinatarii SMS , care mi-au confirmat - ba chiar si re-transmis mesajul transmis , in forma mentionata de mine !
Rog , s-au mai intalnit astfel de situatii si cum s-au solutionat ? :(

Alte discuții în legătură

Excrocherie pe sms dinumarcel dinumarcel In cursul lunii ianuarie 2012 cand lucram la calculatorul personal am fost ispitit de o reclama cu calculul IQ-ului. Am completat fugitiv reaspunsurile dupa ... (vezi toată discuția)
Reclamatie vodafone steckel bela steckel bela Buna ziua Ce pot sa fac in cazul in care am depus o sesizare (reclamatie) pentru faptul ca nu pot receptiona mesaje text (SMS- din nici o retea de telefonie ... (vezi toată discuția)
Mesaje in exces primite de la operatorul de telefonie!!! DAYANA_Only DAYANA_Only Buna ziua, M-ar interesa cateva trimiteri legislative ce mi-ar putea veni in ajutor pentru a formula o actiune civila in instanta impotriva operatorului de ... (vezi toată discuția)