avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nerespectare contract Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nerespectare contract Telekom

Buna ziua!

Am abonament la Telekom intocmit pe 06.05.2014, valabil 12 luni, pana pe 06.05.2015.
M-au contactat sa prelungesc contractul, cu alta oferta. Pe noul contract semnat scrie ca Noua Perioada Initiala incepe din 07.05.2015.

Dar noul contract s-a activat incepand cu 07.04.2015, fara sa fiu anuntata. Astfel, am primit o factura pe luna aprilie in valoare de 400ron.

Am incercat sa rezolv pe cale amiabila cu agentul de vanzari, dar nu s-a reusit remedierea situatiei.

Ce as putea sa fac in continuare?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 16:00, 20 Aprilie 2015
Ati putea sa faceti o plangere la Protectia Consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telekom bitcom bitcom Buna ziua, In data de 9.10.2015 am discutat telefonic cu un agent telekom o oferta pentru portarea a 4 nr de la VODAFONE la telekom. Oferta facuta a fost ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)
abonament telefonie pentru 2 ani - m-am pacalit liveomars liveomars Buna ziua, In august anul acesta se faceau 2 ani de la abonamentul de telefonie,adica cand puteam renunta la el.M-au sunat in februarie si mi-au propus un alt ... (vezi toată discuția)