avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestare titlu executoriu anaf
Discuție deschisă în Executare silită

contestare titlu executoriu anaf

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat, in data de 19 feb anul curent am primit o amenda de la opc de 5000 lei cu posibilitatea de a achita in 48 ore suma de 500 lei, le-am comunicat celor de la opc ca nu am bani pana dupa data de 25 cand se iau salariile si am vanzari, in data de 27 feb anul curent am achitat 500 lei am dus copie dupa chitabta la opc iar in data de 14 aprilie primesc plic de la anaf cum ca datorez 4500lei sume provenita din amenzi si sanctiuni. intrbarea mea este : exista posibilitatea de a face contestatie pentru cei 4500 lei mentionez ca nu am fost de rea credinta doar ca nu am avu bani este greu la un magazun la tara sa faci din biscuiti si hirtie igienica ! va multumesc si va rog raspuns
Cel mai recent răspuns: danaoaida , utilizator 15:46, 22 Aprilie 2015
Din pacate, aveati 15 zile sa atacati Procesul verbal prin care s-a dispus amendarea de catre OPC.
deci daca nu am achitat in termenul celor 48 ore suma de 500 lei si am depasit cu 5 zile trebuie sa achit diferenta pana la 5000lei ? va multumesc pentru raspuns
Da, ati inteles perfect. Daca nu ati respectat termenul de plata a sumei de 500 lei, sunteti obligata la plata intregii sume reprezentand amenda. Orice contestatie impotriva acestui titlu va fi respinsa pentru motivul ca nu ati avut resursele financiare necesare achitarii sumei de 500 lei. ;)
va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolvare reclamatie opc BrightdabInvest BrightdabInvest Buna ziua Sunt administrator la o firma de web development. In luna iunie am realizat la o persoana fizica un site web de dating pentru care am ... (vezi toată discuția)
Cum pot solutiona o amenda imputata de anaf, desi a fost achitata? ContentWriter ContentWriter Buna seara, Reprezint un SRL. In luna august, societatea a fost amendata de Politia Romana pentru nerespectarea prevederilor legii 333/2003 privind paza ... (vezi toată discuția)
Contestatie adrianenciu adrianenciu In data de 19 02 2011 am condus autoturismul personal pe DN1 fara rovigneta valabila motiv pentru care am fost amendat contraventional cu suma de 250 lei prin ... (vezi toată discuția)