avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Persoana fizica - export motocicleta
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Persoana fizica - export motocicleta

Dragi prieteni,
Astazi am fost contactat de un client din SUA ce doreste sa-mi achizitioneze motocicleta.
Motocicleta este inregistrata pe persoana fizica.
Ma vad intr-un impas. Nu stiu la cine sa apelez pentru informatii.
Ce vreau sa stiu:
- ce acte trebuie sa completez pentru a o vinde
- la cine sa apelez pentru transportul ei si care sunt formalitatile si recomandarile ei. Fiind vb de un SH presupun ca nu se pune vorba unui export....
Daca aveti nevoie de mai multe informatii va stau la dispozitie cu cea mai mare placere.

Va multumesc pentru ajutor!
Cu respect,
Iulian Capatoiu
0723238076
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 09:28, 28 Aprilie 2015
La vama intocmiti un formular pt export
Nu conteaza ca e sh sau nou. Este export...
transport: sunt multe si difera pretul: curier rapid( daca apelezi la tnt ..dhl) o sa ti faca ei toate operatiile.
Transport naval( cel mai ieftin) dar dureaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incerc sa vand o motocicleta in sua Shark@YamahaR1.ro Shark@YamahaR1.ro Dragi prieteni, Astazi am fost contactat de un client din SUA ce doreste sa-mi achizitioneze motocicleta. Motocicleta este inregistrata pe persoana ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale prin curierat rapid NituC NituC Buna ziua , Incerc sa imi deschid un magazin online dar inainte sa incep trebuie sa ma informez cu privire la anumite aspecte . Am inteles ca daca ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale pentru importul de motociclete Vreau sa-mi aduc o motocicleta sh si nu stui care sunt taxele vamale accize etc. Stie careva une pot gasi toate lucrurile astea? (vezi toată discuția)