avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Ce inseamna sa ti se inchida cartea de munca de catre angajator dupa ce angajatul isi da demisia? inseamna ca nu mai stipulezi ca angajat la acel patron sau nu te mai poti angaja vreodata cu carte de munca?
Cel mai recent răspuns: dianazah , utilizator 16:17, 20 Aprilie 2015
Nu inteleg exact intrebarea.
Incetarea unui contract de munca inseamna ca nu mai figurezi ca angajat al socirtatii cu care ai finalizat CIM
Poti ori cand, dupa incetarea CIM sa te reangajezi
Ideea era ca eu sa aflu ce inseamna mai exact sa iti inchizi cartea de munca :)..initial am crezut ca odata ce iti inchizi cartea de munca nu mai poti lucra cu carte de munca,adica esti nevoit sa lucrezi ,,la negru"
Inchiderea inseamna incetarea unui raport de munca.

Dupa incetarea unui raport de munca, puteti incheia un nou raport de munca cu un alt angajator.
am inteles! mersi pt timpul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie constantin pricope constantin pricope Buna seara. In luna mai 2010 am demisionat de la firma la care lucram. Patronul a primit cererea de demisie, nu a inregistrat-o si nu a aprobat-o. In ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ContSters146883 ContSters146883 Fiul meu a plecat de la o firma prin demisie, nu a respectat preavizul, asa ca a plecat de a doua zi, a lucrat la alta firma, unde dupa 8 luni s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)
Ce metoda de incetare a cim trebuie aplicata pentru a beneficia de indemnizatie de somaj? andreea_smadu andreea_smadu Am fost sunata de un reprezentant al firmei pentru care lucrez (mentionez ca patronul detine 2 firme cu acelasi profil iar eu figurez ca angajat la una din ... (vezi toată discuția)