avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urgent rog raspuns - creare cont fals pe site pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urgent rog raspuns - creare cont fals pe site pentru adulti

Buna...am si eu o intrebare...cineva a pus poza cu mine pe anunturi pentru adulti fara voia mea fara sa stiu.ce se face in aceasta situatie? stiu cine este persoana.rog urgent raspuns...multumesc
Cel mai recent răspuns: AlbertoTurbo , utilizator 17:42, 22 Aprilie 2015
Puteti depune o plangere la Politie unde veti detalia pe larg aceasta situatie in vederea efectuarii cercetarilor. Poate aveti vreo banuiala...;)
Depuneti plangere la politie, salvati imaginea si anuntul pt eventualitatea ca vor fi sterse ulterior.
Plangerea la politie trebuie motivata in fapt si in drept.
Este cumva dificil de stabilit care infractiune s-a comis...
Faceti exact ce va spun aici.
La Inspectoratul de politie judetean, de care apartineti, Serviciul de investigatii criminale, depuneti [in termen de 60 zile de la data in care ati descoperit poza dv pe situl matrimonial] o Plangere prealabila, in care relatati fapta si in care sa solicitati:
-identificarea persoanei care a postat poza dv pe profilul fals, aratand si persoana pe care o banuiti;
-efectuarea unei adrese catre administratorii sitului matrimonial, pt a comunica ID persoanei care a creat profilul fal;
-toate mesajele trimise si primite pe acel profil, pt a putea calcula si evalua, in functie de cuprinsul si eventual vulgaritatea acestora, prejudiciul moral ce va fost cauzat;
Daca profilul fals va fi sters inaintea primirii raspunsului, a mesajelor trimise/primite, acestea nu se vor mai putea recupera decat foarte greu, dar va ramane ID faptuitorului.
Insistati pe acest aspect, pt ca politia sa solicite urgent aceste date.
Salvati de urgenta profilul si poza, nu luati legatura cu autorul pt a nu-l speria si pt a nu sterge profilul, aveti nevoie de dovada existentei lui.
La finalul plangerii prealabile, trebuie sa faceti motivarea in drept, mai precis trebuie sa indicati articolelel 295,296 C.P.P violarea vietii private, art.226 alin.2 Cod penal.
lexsed a scris:

Faceti exact ce va spun aici.
pt a comunica ID persoanei


E IP nu ID . Daca s-a contul de la un internet cafe sau are un IP routabil slabe sanse....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt identitate marro marro am si eu o mare problema.de vreo luna tot ma suna cineva cu numar ascuns si nu vorbeste,uneori suna si de 20-30 de ori pe zi.pe langa asta mi s-a facut un cont ... (vezi toată discuția)
Conturi false si defaimatoare facute in numele meu mmomo mmomo Acum ceva timp, persoana X a facut in numele meu mai mult conturi pe situri de matrimoniale si escorte in numele meu, publicand fotografii cu mine in ipostaze ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)