avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate secundara SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate secundara SRL

Buna ziua.am un SRL,cu obiect principal de activitate comert de animale si furaje prin targuri,piete si magazine.la activitati secundare am vreo 5 pagini,inclusiv transport rutier de marfuri.intrebare este daca pot efectua transport de marfuri asa cum este in momentul asta,sau trebuie trecut transportul in obiectul principal de activitate.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:12, 21 Aprilie 2015
Ca sa puteti desfasura o activitate in primul rand ea trebuie sa existe in statut. Dvs. se parare ca aveti majoritatea activitatilor specificate in statut. In al doilea rand activitatea pe care vreti sa o desfasurati (exista 3 variante: la sediul social, la punctele de lucru sau la beneficiari) trebuie autorizata la registrul comertului prin completarea unei cereri (formular standardizat) si a unei declaratii (model 2 sau model 3 dupa caz - formulare standardizate)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii infiintare i.i. gust gust Buna seara! as vrea sa infiintez o intreprindere individuala care sa aiba urmatoarele obiecte de activitate: - comert prin piete/targuri/oboare cu pasari ... (vezi toată discuția)
Transport de marfuri sub 3,5 tone Georgian_007 Georgian_007 Buna ziua Sunt pe cale de a finaliza inscrierea la Registrul Comertului a unei intreprinderi familiare (IF). Printre obiectele de activitate se inscrie si ... (vezi toată discuția)
Cod caen lavih lavih 1) Buna ziua.Ce cod CAEN se poate folosi pentru furaje/concentrate pentru animale aduse din strainatate ,pentru a distribui marfa in tara.Care este regimul si ... (vezi toată discuția)