avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare tribunal

Buna seara,
Care este de obicei termenul la care este informata partea adversa de faptul ca s-a depus apel ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:41, 21 Aprilie 2015
Depinde de la caz la caz...
Apelatul,intr-un proces ,va fi citat de catre instanta.In ctatie se va relata faptul ca s-a introdus apel in termen si se va stabili termenul in care apelatul poate raspunde cererii,precum si data primei sedinte de apel.
Multumesc pentru raspuns! Credeti ca ar fi posibil ca sa fie informati a doua zi dupa depunerea apelului?
In nici un caz ,puteti verifica insa periodic pe internet pt a vedea daca sentinta respectiva a fost apelata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debutant mihaimir mihaimir voi pune o intrebare ce va starni ironii - faptul este ca am castigat un litigiu de munca(primul pe care l-am avut) prin forte proprii si tot astept ... (vezi toată discuția)
Amanare ContSters42707 ContSters42707 La cate zile inainte de infatisare trebuie depuse acte noi astfel ca partea adversa sa nu poata cere amanare pentru luare la cunostinta? Ajung 7 zile? (cauza e ... (vezi toată discuția)
Recurs nemotivat in termen ContSters42601 ContSters42601 Buna ziua, Va rog daca e posibil sa ma ajutati cu un sfat.Impotriva unei sentinte care imi era in parte favorabila pronuntata de instanta de contencios adm . ... (vezi toată discuția)