avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... merge sa fii angajat cu 0.5 norma la stat si cu 0.5 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

merge sa fii angajat cu 0.5 norma la stat si cu 0.5 norma la privat in acelasi timp?

vreau sa renunt la postul de casier la o unitate bancara in favoarea unui post cu 0.5 norma de contabil sef la o unitate de invatamant pt un salariu mai atractiv. intrebare: mai pot lucra la o alta unitate privata cu 0.5 norma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:50, 21 Aprilie 2015
Orice salariat are dreptul de a muncii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii ).
Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Asadar, Codul Muncii nu instituie o limita a numarului contractelor de munca incheiate de o singura persoana fie ele cu norma intreaga sau cu timp partial, pe durata determinata sau nedeterminata.

In speta, raspunsul este afirmativ la problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare inspector resurse umane vmkriss vmkriss Cum este mai corect: 1.Pot pastra incadrarea de economist in cadrul Financiar Contabilitate si sa preiau prin decizie interna departamentul de resurse umane ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca maria-m maria-m am o norma intreaga la o unitate. o jumatate de norma la alta unitate este legal sa am doua contracte? (vezi toată discuția)
Angajare la stat pe 2 posturi pe perioadă nedeterminată MihaiGherasim MihaiGherasim Bună seara. Am următoarea situație și întrebare: O persoană care este profesor titular în învățământ (angajat pe perioadă nedeterminată) ... (vezi toată discuția)