avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Anulare proces custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Anulare proces custodie

buna ziua! pe scurt,sunt in divort asupra caruia am cazut de comun acord sa terminam repede la tribunal,intrebarea mea este...as putea renunta la procesul ptr. custodie? precizez ca ambele procese au fost initiate de mine. multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:24, 21 Aprilie 2015
Art 246 din Codul de procedura civila arata ce aveti de facut!
Odata cu divortul se stabilieste si custodia.
Doar daca nu mai divortati incetati procesul de custodie odata cu divortul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces lilicrin lilicrin as vrea sa anulez un proces, ce trebuie sa fac? trebuie sa depun o cerere de amanare? cum ar trebui sa arate? mentionez faptul ca eu sunt cea care a deschis ... (vezi toată discuția)
Copil minor - unul din parinti doreste sa plece definitiv din tara.. andei_c andei_c Buna ziua, As dori si stiu si eu cum este legislatia romana in cazul unui copil minor cand unul din parinti doreste sa-l ia si sa-si stabileasca domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Divort la starea civila dennise_abla dennise_abla as vrea sa stiu daca as putea divorta la primarie daca avem un copil impreuna dar am hotarat cu cine va ramane copilul, bunuri nu avem de impartit doar tutela ... (vezi toată discuția)