avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Razbunare!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Razbunare!

Buna ziua! Am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva cred ca vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe inima pot sa jur ca nu am facut asa ceva. Mi-a luat o copie de pe buletin si a zis ca-mi vine de hac.Este o persoana influenta si poate pune martori pe oricine (e obisnuit sa dea spaga), chiar daca la momentul respectiv nu au existat martori. Poate sa-mi faca rau, daca singura proba impotriva mea este doar copia de pe buletin?Va rog dati-mi un sfat! Multumesc mult!
nu copia de pe buletin este proba lui si martorii falsi pe care poate sa-i aduca
cred ca trebuie sa fii foarte atent ce faci, unde te duci, peste tot sa ai pe cineva langa tine care iti poate confirma povestea.
si nu ar strica sa il inregistrezi cand face amenintari sau alte fapte, just in case
in romania, in sistemul de jusitie actual se poate orice asa ca mai bine fii atent si nu te baza pe justitie
Ioana, doar asa de curiozitate i-ai luat sau nu? Oricum nu are ce sa-ti faca. Sincer acum. Nu constituie proba daca imi soptesti...
Jur cu mana pe inima, in biserica (sunt foarte credincioasa), ca nu am luat nici un ban. Teama mea cea mai mare, este sa nu ajunga la parintii mei (adresa de pe buletin este cea unde locuiesc parintii mei), o citatie, ceva. Ei nu stiu nimic si sunt pensionari.Ar fi o mare nenorocire sa se razbune asa, sa-i lase pe drumuri...cred ca m-as omori.Nustiu ce sa fac. Sper sa nu aduca martori falsi- pentru ca este un om rau si josnic, mi-am dat seama prea tarziu.
"Martor fals" nu prea are "cum" ( ce dracu' au tinut lumanarea?) In fine important e sa nu disperi si sa "faci fata situatiei". Si sa nu dai impresia ca ai putea fi santajata. Exista si "d' astia"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog, un sfat- macar! soarele soarele Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe ... (vezi toată discuția)
Va rog, un sfat- macar! soarele soarele Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzata de furt, pe nedrept. ce pot face? soarele soarele Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe ... (vezi toată discuția)