avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sulta

Prin hotarare judecatoreasca tb sa il despagubesc pe fostul sot, ii revine jumatate din apartament. Au trecut aproape 10 ani de cand am hotararea judecatoreasca si nu am reusit sa ii dau banii,el locuieste in continuare in casa respectiva.
Daca ii pun banii in cont ramane fara ei pt ca are probleme cu bancile,tranzactii cash nu se mai pot face dupa data de 9 mai, Ce as putea sa fac? De vandut casa nu putem ,el poate ceda partea lui cuiva?
Cel mai recent răspuns: andregb , utilizator 15:01, 22 Aprilie 2015
tranzactii cash nu se mai pot face dupa data de 9 mai,


Cine v-a pacalit ?
www.avocatnet.ro/content/art...

Eu nu inteleg ce nu ati reusit.. nu ii aveti sau nu stiti cum sa ii dati ?
El nu mai are nicio parte din casa daca dvs vi s-a atribuit casa prin hot judecatoreasca.
Intelegeti-va sa ii dati o suma daca vrea si sa plece.. nu accepta.. cereti ca instanta sa constate ca dreptul sau la actiune in ce priveste sulta s-a prescris, sa se radieze sarcina din cartea funciara.
O actiune in evacuare puteti promova oricand.
Nu am sa ii dau banii dar as dori sa rezolv cumva situatia,oricum el nu accepta bani,nu vrea sa plece din casa, iar eu as vrea sa vand casa si din cauza sultei nu pot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie bunuri si divort de comun acord ContSters11386 ContSters11386 Buna ziua, va rog sa-mi dati un sfat. Am divortat in decembrie 2005 de comun acord cu tranzactie. In Hotararea Judecatoreasca se specifica faptul ca ... (vezi toată discuția)
Dupa terminarea partajului cu mama, tatal meu vrea sa ma dea afara din casa danutz79 danutz79 Am urmatoarea problema: Parintii au divortat in 1995, iar eu si surorile mele am ramas in grija mamei. In 2003, tatal meu incepe proces de partaj. Procesul ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! cadastrul nu recunoaste hotararea de partaj!! silver1101 silver1101 Ajutati-ma va rog! Am finalizat partajul acum 1 an plin plata in fata judecatorului, in cash, a sumei care reprezenta sulta ce o datoram catre fostul meu sot. ... (vezi toată discuția)