avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor!!! Cadastrul nu recunoaste hotararea de partaj!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor!!! Cadastrul nu recunoaste hotararea de partaj!!

Ajutati-ma va rog! Am finalizat partajul acum 1 an plin plata in fata judecatorului, in cash, a sumei care reprezenta sulta ce o datoram catre fostul meu sot. Dar acest lucru nu s-a specificat in hotararea de partaj, aceasta hotarare cuprinzand insa textul "Tranzactiei" in care se spunea ca la data semnarii tranzactiei se realizeaza tranzactia iar cei doi participanti la tranzactie nu mai au nici o pretentie unul fata de altul din momentul acela.
Acum 2 luni am apelat la o firma pentru a-mi intabula si a face cadastrul la apartament si m-am trezit cu surpriza ca Registrul de Cadastru nu-mi recunoaste plata sultei, si vrea dovezi care sa nu fie o simpla dovada notariala ci completarea hotararii de partaj cu faptul ca s-a platit sulta. Cum rezolv aceasta situatie in conditiile in care fostul meu sot este o persoana deosebit de dificila si se exclude posibilitatea unei colaborari cu el?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:51, 14 Iulie 2010
incercati sa faceti o completare a hotararii de partaj.
va mai sfatuiesc sa luati legatura cu av care v-a reprezantat atunci
buna ziua .
daca ati platit sulta in fata instantei d ejduecata, tb. sa cereti instantei sa se mentioneze in hot. judecatoreasca acest lucru .
sau aveati posibilitatea cand vi s-a comunicat hj , sa cereti completarea acesteia ..
contactati-va avocatul care v-a reprezentat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj gaab gaab Sunt in proces de partaj cu fosta sotie ,care este plecata in Italia de vreo 5-6 ani ,iar acum in acest proces cere drepturile bunurilor comune ,in speta ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj, achitare sulta luiza44 luiza44 doresc si eu sa ma lamuriti si pe mine.... in urma partajului dupa divort am ramas cu apartamentul si cei 2 copii minori la acea vreme in schimbul platii unei ... (vezi toată discuția)
Sulta andregb andregb Prin hotarare judecatoreasca tb sa il despagubesc pe fostul sot, ii revine jumatate din apartament. Au trecut aproape 10 ani de cand am hotararea ... (vezi toată discuția)