avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ce raspundere atrage semnarea unei facturi?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ce raspundere atrage semnarea unei facturi?

Buna ziua, as vrea sa stiu ce raspundere atrage dupa sine semnarea unei facturi - mentionez ca am semnat pentru primirea facturii intrucat administratorul firmei nu era in localitate , fiind angajata a firmei respective, nu s-a achitat factura respectiva iar acum exista un proces pe rol intre cele 2 firme implicate.
Mentionez ca factura respective era pentru chiria unui spatiu, contractul de inchiriere intre cele 2 firme fiind semnat de administratorul firmei.
multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:20, 21 Aprilie 2015
Responsabilitatea dvs poate fi implicata conditionat de obligatiile prevazute in CIM si fisa postului
Este un caz care trebuie analizat in detaliul sau daca se vrea a se contesta ceva...

In speta, nu factura este esentiala ci contractul imi pare mie la o prima analiza...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat sau contract de inchiriere? psebastyan psebastyan Buna ziua. Sunt nou pe acest forum si nu am nici cunostinte juridice sau de specialitate. Va rog sa ma lamuriti cu o problema: sunt asociat impreuna cu sotia ... (vezi toată discuția)
Facturare fara tva. cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am o societate comerciala neplatitoare de tva si vreau sa inchiriez un spatiu comercial de la o societate comerciala platitoare de tva. Am inteles ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere vs. faliment firma yamada yamada Am o firma infintata la inceputul acestui an si am inceput activitatea acum trei luni, in momentul in care am gasit sa inchiriez un spatiu comercial. Am facut ... (vezi toată discuția)