avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizarea Unica ,cand intra in vigoare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizarea Unica ,cand intra in vigoare?

Buna ziua! Spuneti-mi ,va rog,legea salarizarii unice,mai intra in vigoare la 1 iunie 2015,s-a publicat in Monitorul Oficial? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 22 Aprilie 2015
Nu exista niciun act normativ privind salarizarea unica care va intra in vigoare la 01.06.2015.
vorbiti de legea 284 /2010 ?
Da,cred ca da ,legea salarizarii ,pe care au tot comentat-o in parlament ,(marirea salariala),multumesc!
Legea 284/2010 este aplicabila , mai putin cateva articole din acestea.

Ce se tot vorbeste in Parlament (???) probabil ca va intra in vigoare din 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este in vigoare? Radamante Radamante \\"HOTARARE Nr. 281 din 17 iunie 1993 (.....)In baza prevederilor Legii salarizarii nr. 14/1991\' Guvernul Romaniei hotaraste:(...) Codul muncii 2003: ... (vezi toată discuția)
E suspendat art. 20 din anexa 7 din legea 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice ? Pilu Pilu Buna seara (dimineata). As avea rugamintea, daca poate cineva sa-mi spuna, in momentul de fata e suspendat articolul 20 (din Alexa 7) din Legea 284/2010 ... (vezi toată discuția)
Grila de salarizare in sanatate care intra in vigoare la data de 01.08.2016 marianavascan marianavascan Asistentii medicali comunitari sunt angajatii primariilor cu plata salariului prin transfer de la bugetul de stat. Avand in vedere ca de la data de 01. 08.2016 ... (vezi toată discuția)