avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PREAVIZ CHIMIST RMC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PREAVIZ CHIMIST RMC

Buna seara! Sunt angajata la un laborator de analize medicale pe post de chimist(in contract preavizul este de 15 zile lucratoare). Ulterior am fost numita manager de calitate printr-o decizie interna si mi s-a dat un act aditional in care se modifica preavizul pentru "chimist-rmc" la 45 de zile lucratoare. Pe 16.04 mi-am dat demisia din functia de chimist cu preavizul de 15 zile si mi s-a spus ca preavizul este de 45 de zile.de la 01.05 trebuie sa semnez contractul cu noua firma angajatoare care imi cere decizia de incetare.e legal sa mi se impuna preaviz de 45 de zile pt functia de chimist( care nu este functie de conducere)? Sunt de acord sa raman 45 zile rmc. Va multumesc

Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2015
dodofire, utilizator
Cel mai recent răspuns: dodofire , utilizator 12:19, 22 Aprilie 2015
Dvs nu mai aveati cum sa va dati demisia din functia de chimist, intrucat prin vi s-a modificat si functia prin acea decizie.

Decizia ati semnat-o de primire?
DECIZIA DE RMC NU ESTE SEMNATA DE MINE....MAI MULT A FOST REDACTATA IN AUGUST(INAINTE DE CONTROLUL DE LA RENAR )- NU AVEA NICI NR DE INREGISTRARE- I S-A DAT IN TIMPUL CONTROLULUI PE ACELASI NR CU O ADEVERINTA DE SALARIAT DIN ACEEASI DATA CU CEA A CONTRACTULUI MEU DE CHIMIST.
SI PRIN CE DOCUMENT S-A MODIFICAT FUNCTIA? AM UN CONTRACT PE CHIMIST, O DECIZIE PE MANAGER DE CALITATE SI UN ACT ADITIONAL IN CARE SE SPECIFICA URMATOARELE: ''SE MODIFICA DURATA CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA IN PERIOADA NEDETERMINATA SI PERIOADA DE PREAVIZ IN CAZUL DEMISIEI SE MODIFICA LA 45 ZILE LUCRATOARE (CHIMIST-RMC)''. SI DACA DOREAM SA RENUNT DOAR LA RMC IMI INCHIDEAU DUPA 45 DE ZILE SI CONTRACTUL DE CHIMIST?
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2015
dodofire, utilizator
In acest caz, durata preavizului este cea prevazuta in c.i.m. pentru fucntia de chimist.

p.s.
Nu mai scrieti cu majuscule.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz ciprianst ciprianst As dori ajutorul in rezolvarea corecta a urmatoarei probleme: - angajatorul a transmis un act aditional prin care se modifica perioada de preaviz in cazul ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz in cazul demisiei oanamitica oanamitica Buna ziua , ma confrunt cu o problema si am decis sa apelez la dumneavoastra.Sotul meu lucreaza la o societate ca economist (conform contract de munca si ... (vezi toată discuția)
Angajat cu 2 functii - ce preaviz trebuie sa dea? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, daca un angajat are CIM de baza pe functie de executie - 15 zile la preaviz in caz de 79 (1) si act aditional pe functie de conducere - 30 de ... (vezi toată discuția)