In urma cu aproximativ 1 luna a avut loc un scandal pe strada iar eu si un prieten am fost martori fara sa vrem pt ca s-a nimerit sa fim prin zona.
Ieri am primit acasa o invitatie/citatie ca pe data de 1.07.2009 ora 9.00 sa ne prezentam la sectia de politie.
Eu si acel prieten am fost azi sa vedem de ce am fost chemati si sa rezolvam "treburile" fiindca pe data de 1.07.2009 nu ne putem prezenta la sectie deoarece pe data de 27.06.2009 avem rezervate biletele de avion pt a pleca din tara in vacanta si daca nu plecam nu ne va returna nimeni banii pe bilete + 3 zile de cazare.
Spunandu-le acest lucru agentilor ni s-a spus ca nu ii intereseaza pe ei de vacanta noastra... daca nu ne vom prezenta ne vom lua o amenda cuprinsa intre 100-500 lei cum scrie in acea invitatie/citatie.
Ce putem face ???
Mergeti in vacanta linistiti...:)
Daca au nevoie neaparat de dvs. va vor mai cauta.
Daca va vor aplica sanctiune contraventionala pentru neprezentare aveti dreptul la contestatie si garantia totala a cistigului.La baza vor sta biletele de avion...:)
Mi se pare "intolerabila" recomandarea de a face reclamatie inpotriva politistilor,care la rindul lor au explicat probabil ca neprezentarea la termenul stabilit constituie contraventie si ,calificat acest lucru ,drept amenintare...:),sa fim seriosi.
Daca politia a fixat un termen, cu siguranta au avut la baza niste criterii.La termenul respectiv probabil au fost chemate si celelante persoane inplicate in scandal,se inpune confruntari,etc.
Prea usor aruncam cu noroi in "sistemul politienesc" iar termenul de "inbecilitate crasa",nejustificat ,ma duce cu gindul la altceva...:hm: