avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apartenenta retea exterioara de canalizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apartenenta retea exterioara de canalizare

Referitor la reteaua exterioara de canalizare a unui bloc:
Cui apartine reteaua exterioara de canalizare a unui bloc formata din caminele de canailizare care deservesc blocul respectiv si conductele care le unesc, aflate pe domeniul public? Care este caminul de racord in aceasta situatie daca blocul are 4 camine? Fiecare camin reprezinta un camin de racord?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:37, 22 Aprilie 2015
Reteaua exterioara situatta pe domeniul public apartine furnizorului de servicii
Posibil ca imobilul sa detina 4 scari -astfel incat acestea sunt alimentate prin canal separat
Nu este asa.
Caminele sunt in pereche, cate doua de fiecare parte.
Cele care sunt in proximitatea cladirii sunt ale asociatiei, celelalte din fiecare pereche care sunt situatemai in exterior sunt ale furnizorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament apa si canalizare ksc ksc Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente , toate proprietati personale(4 proprietari).Bransamentul la reteaua de apa si canalizare a fost facut de ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)
Reparatii la conductele de canalizare Parvu Parvu As dori sa stiu in sarcina cui cade repararea conductelor de canalizare ce se afla la subsolul blocului in care locuiesc si care fac legatura cu reteaua de ... (vezi toată discuția)