avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Extinctoare pentru fiecare camera?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Extinctoare pentru fiecare camera?

Buna ziua,

In curand voi deschide un punct de lucru care va fi compartimentat in felul urmator: spatiu birou+vanzare - 20mp, spatiu depozit - 15mp (aceste 2 spatii sunt despartite doar de un dulap, nu exista perete/usa intre ele), un birou - 6mp, o baie - 3mp si o bucatarie - 8 mp. Intrebarea mea este daca este obligatoriu sa am un extinctor pentru fiecare incapaere sau este de ajuns unul pentru toata locatia.
De asemenea, ma puteti ajuta cu o lista cu ce am nevoie la noul punct de lucru, pentru a nu avea probleme la un eventual control? Pana acum am lucrat de la sediu (acasa) si nu stiu exact de ce as avea nevoie.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 15:53, 23 Aprilie 2015
Ar trebui sa am si etichete cu fumatul interzis, 230V la fiecare priza, plan de evacuare in caz de incendiu, etc?
da, si acestea trebuiesc, sunt asa multe ca ar trebui sa-mi fac o lista....,#-o scuze ca pe acestea le-am omis, cele pentru priza mi se par un pic o aberatie dar.. trebuie, parca eu daca merg la cineva in magazin stau sa-mi incarc si telefonul.
Multe din ele nu costa asa mult sau nu depui un mare efort sa le ai, dar faptul in sine asa ca birocratie ma oboseste.
Mult succes in afaceri si......sa te fereasca SFANTUL de "clienti" dedoriti.:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru si schimbare obiect principal de activitate florifrz florifrz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. De cateva saptamani tot cer pareri si nimeni nu imi da un raspuns exact :(( #-o X-( Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o vulcanizare ValyMyky ValyMyky Buna ziua! Doresc sa deschid o vulcanizare pe un teren inchiriat ,am deja srl din 2005 ,doar trebuie sa deschid punctul de lucru. Vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Avize pentru deschidere magazin piese auto costyilie costyilie Buna ziua, va rog sa-mi comunicati actele/avizele necesare pentru deschiderea unui magazin de peise auto,mentionez faptul ca societatea este inmatriculata la ... (vezi toată discuția)