avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel- daune materiale si daune morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel- daune materiale si daune morale

Buna ziua, in legatura cu o hotarare in care s-a decis acordarea de daune morale, cheltuieli de judecata dar in care nu s-a acordat daune materiale si nu se vrea aceste daunele materiale, e posibil sa se piarada daunele morale? au legatura una cu alta? ce ar trebui sa se faca incazul asta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters284213 , utilizator 22:56, 22 Aprilie 2015
Nu au legatura intre ele...Faceti apel sa vi se dea si daunele materiale...daca sunt dovedite.
Cred ca nu m-am facut inteleasa. Daca refuza dauneele materiale, pierde si daunele morale??
Vi s-a raspuns ca nu au legatura daunele materiale cu daunele morale.
Deci daca nu se face apel pt daunele materiale se pot pierde daunele morale??? Nu se vrea si daunele materiale.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2015
ContSters284213, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la daunele morale primite Mihai20152014 Mihai20152014 Buna ziua . Tatal meu a decedat intr-un accident de masina , nefiind el de vina . s-a terminat procesul la judecatoria sectorului 4 . Suntem parti civile eu in ... (vezi toată discuția)
Cine plateste victimei? elena_71e elena_71e buna seara! pe scurt:accident auto,vatamare corporala din culpa-56 zile ingrijiri-cu hotarare judecatoreasca(nu definitiva),obliga pe inculpat la plata ... (vezi toată discuția)
Apel contestare recunoastere paternitate ramona isabella ramona isabella Buna ziua! pt inceput,vreau sa va multumesc anticipat tuturor celor care veti incerca sa ma ajutati in problema mea.sunt noua pe acest forum ,si sper sa ma ... (vezi toată discuția)