avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzare masina aprilie 2015
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzare masina aprilie 2015

Buna ziua,
am vândut vechea maşina pe 19.04.2015 unei persoane fizice. Totul este in regula cu vânzarea maşinii dar as dori sa întreb o persoana competenta daca din suma încasată de la cumpărător trebuie sa plătesc la stat ceva dări (impozit, CAS, CASS, etc.). Va mulţumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: 09kis , utilizator 14:16, 22 Aprilie 2015
trebuie radiata de la ROL pe care a-ti vandut.o. cu documentul de vanzare-cumparare (xerox) se depune la registratura Primariei cu o cerere tip si se ridica certificat fiscal de radiere. Dar acest lucru se realizeaza in conditiile in care ati platit impozitul pana in luna vanzarii acestuia(autoturismul).
Acest lucru l-am făcut - impozitul a fost plătit, certificatul fiscal a ajuns la cumpărător pentru a își putea înmatricula mașina.
Întrebarea mea se referea dacă din suma primita pentru mașină trebuie sa mai plătesc ceva la stat - ca persoana fizica care a încasat o anumita suma de bani din vânzarea automobilului: impozit, CAS, CASS, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)