avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Necesitate casa de marcat
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Necesitate casa de marcat

Buna ziua,

Am infiintat un SRL-D cu obiect principal de activitate fotografie la evenimente si inchiriere cabina foto.
Avem obligatia de a detine casa de marcat?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Simonactin , utilizator 16:54, 22 Aprilie 2015
Doar daca prestati servicii direct catre populatie si incasati onorariul cu numerar sau prin utilizarea cardului. Avand in vedere obiectul dvs. de activitate, eu as zice ca nu trebuie sa emiteti bon fiscal, deoarece nu prestati servicii catre populatie.
Buna ziua,

Va multumesc mult pentru raspuns.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casă de marcat pentru doua activitati distincte vasilelungu vasilelungu Buna ziua ! Am o Intreprindere Individuală care are ca activitate principală vanzarea de produse industriale si alimentare prin târguri și piețe, a doua ... (vezi toată discuția)
Factura si chitanța sau bon fiscal Alex N Alex N Buna seara, Daca am o firma de organizări evenimente care prestează servicii către persoane fizice punând la vânzare pachete care conțin mai multe ... (vezi toată discuția)
Pentru un site similar cu olx.ro, unde utilizatorii pot plăti opțional pentru promovarea anunțului, trebuie casă de marcat și emis bon fiscal? workwork workwork Buna ziua, Am o intrebare la care am primit raspunsuri diferite de la diversi contabili. De aceea am recurs la a posta pe acest forum. Pentru un site ... (vezi toată discuția)