avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... gradinita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

gradinita

Buna ziua
Sunt mamica de tripleti si din toamna intram la gradinita si intrebarea este cat ma costa gradinita?
am auzit de sume mari si m-ar interesa sa stiu cat, sa pot inmulti cu trei si sa vad ce iese.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: elly33 , utilizator 12:29, 23 Aprilie 2015
Buna seara.
Gradinitele de stat sunt gratuite.Daca aveti una in zona duceti-va copiii acolo.
Cele particulare sunt cu plata.Va puteti interesa de costuri direct acolo.Costurile difera de la o gradinita la alta.
Asta stiu, dar de ce, si in ce baza si daca am tripleti , beneficiez de reducere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea taxei de hrana la gradinita elly33 elly33 Buna ziua . Ma numesc Elena , sunt mamica de tripleti de 4.ani si 6 luni si suntem la gradinita unde taxa hranei este de 8.5 lei pe zi de copil. Intrbarea ... (vezi toată discuția)
Legea bonelor gabrielapetrea2010 gabrielapetrea2010 Buna ziua Sunt o tanara mamica - cu o fetita de un an si 3 luni , iar din noimbrie anul trecut am fost nevoita sa reincep lucrul .Pana acum fetita a stat cu ... (vezi toată discuția)
Petitie catre directoul unei institutii de invatamant CLAUDIA JARCA CLAUDIA JARCA Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa aveti un pic de rabdare pentru a putea explica problema: am un copil in varsta de trei ani si jumatate pe care in ... (vezi toată discuția)