avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda rovinieta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda rovinieta

Am primit azi 22.04.2015 o notificare si un proces verbal pentru plata unei amenzi si a contravalorii rovinietei pentru contraventie din data de 30.06.2012.
Care este termenul legal in care CNADNR trebuie sa trimita procesul verbal de constatare? Am inteles ca ar fi maxim 2 luni si nu 3 ani!!!
Procesul verbal nu are semnatura olografa a agentului constatator
Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 21:28, 22 Aprilie 2015
Formulati plangere contraventionala si invocati pe langa celelalte aspecte si lipsa semnaturii olografe a agentului constatator.
Plangere contraventionala la Judecatorie. Invocati exceptia nulitatii pentru lipsa semnaturii olografe a agentului constatator. Exista Decizia 6/2015 a ICCJ in acest sens. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovignieta danutz_ldm danutz_ldm Buna ziua in urma cu cativa ani,mai exact in anul 2012,am primit vreo 15 procese verbale de constatare a contraventiei de la CNADR..... Nu le-am bagat in ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta - plangere, prescriptie, semnatura guest3333 guest3333 Daca un autoturism cu nr. de Bucuresti se afla in localitatea Mogosoaia, se poate aplica amenda pentru neplata rovinietei? Evenimentul avand loc in 02.08.2015 ... (vezi toată discuția)
Motivare apel mcraciun mcraciun Buna ziua ,Am de motivat Apel pentru Plingere contraventionala ,dosar din 2013.Acum in 2015 ICCJ a dat Decizia prin care se statueaza ca Pv de contraventie ... (vezi toată discuția)