Buna seara , mama mea s-a recasatorit ,impreuna cu acel barbat au cumparat un apartament , mama avea 4 copii din prima casatorie si barbatul acela tot 4 copii din prima lui casatorie , in 2010 mama mea a decedat la 3 luni dupa ea a decedat si sotul ei , s-au facut 2 succesiuni dupa moartea batranului avem fiecare certificat de mostenitor , intrebarea mea baiatul surorei mele poate sa isi faca buletinul pe acel apartament daca el nu-i mostenitor?
Daca persoana care detine calitatea de proprietar asupra bunului imobil,este de acord sa acorde viza de resedinta,se poate ca baiatul sa isi faca buletin la acel domiciliu
Buna ziua , va multumesc pentru raspunsul de mai sus , acum am alta intrebare sora mea care detine certificat de mostenitor vrea sa doneze sau sa cedeze partea ei baiatului , se poate tinand cont ca s-au facut numai succesiunile nu si partaj. Si daca se poate atunci cum putem face ca noi restul mostenitorilor vrem sa vindem apartamentul care pana acum nu l-am vandut pentru ca baiatul surorii mele locuieste in acel apartament spunand ca nu iasa de acol pentru ca are mutatia din buletin pe acel apartament are mutatia de 2 ani ,am asteptat toti dupa baiat spunandu-ne ca vrea sa-l cumpere si sa-l asteptam sa stranga bani dar el nici macar nu lucreaza pentru a strange banii pentru cumparare , cum putem rezolva aceasta situatie ?va multumesc
Evacuare
Angela71
Buna ziua , va rog sa imi da-ti un raspuns , in urma cu 6 ani parintii mei au decedat ,suntem 8 frati , am facut succesiunile dupa decesul lor , unul dintre ... (vezi toată discuția)