avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament cu mostenitori, stabilire domiciliu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament cu mostenitori, stabilire domiciliu

Buna seara , mama mea s-a recasatorit ,impreuna cu acel barbat au cumparat un apartament , mama avea 4 copii din prima casatorie si barbatul acela tot 4 copii din prima lui casatorie , in 2010 mama mea a decedat la 3 luni dupa ea a decedat si sotul ei , s-au facut 2 succesiuni dupa moartea batranului avem fiecare certificat de mostenitor , intrebarea mea baiatul surorei mele poate sa isi faca buletinul pe acel apartament daca el nu-i mostenitor?
Ultima modificare: Joi, 23 Aprilie 2015
Angela71, utilizator
Cel mai recent răspuns: Angela71 , utilizator 10:30, 30 Martie 2017
Daca persoana care detine calitatea de proprietar asupra bunului imobil,este de acord sa acorde viza de resedinta,se poate ca baiatul sa isi faca buletin la acel domiciliu
Buna ziua , va multumesc pentru raspunsul de mai sus , acum am alta intrebare sora mea care detine certificat de mostenitor vrea sa doneze sau sa cedeze partea ei baiatului , se poate tinand cont ca s-au facut numai succesiunile nu si partaj. Si daca se poate atunci cum putem face ca noi restul mostenitorilor vrem sa vindem apartamentul care pana acum nu l-am vandut pentru ca baiatul surorii mele locuieste in acel apartament spunand ca nu iasa de acol pentru ca are mutatia din buletin pe acel apartament are mutatia de 2 ani ,am asteptat toti dupa baiat spunandu-ne ca vrea sa-l cumpere si sa-l asteptam sa stranga bani dar el nici macar nu lucreaza pentru a strange banii pentru cumparare , cum putem rezolva aceasta situatie ?va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cu mostenitori Angela71 Angela71 Buna seara , mama mea s-a recasatorit ,impreuna cu acel barbat au cumparat un apartament , mama avea 4 copii din prima casatorie si barbatul acela tot 4 copii ... (vezi toată discuția)
Evacuare Angela71 Angela71 Buna ziua , va rog sa imi da-ti un raspuns , in urma cu 6 ani parintii mei au decedat ,suntem 8 frati , am facut succesiunile dupa decesul lor , unul dintre ... (vezi toată discuția)
Drepturi la mostenire petruta74 petruta74 Buna ziua.As dori sa stiu cine are drept la mostenire dupa moartea unui parinteSuntem 5 freati ,un baiat din prima casatorie al maei,si 4 fete din cea dea 2 ... (vezi toată discuția)