Buna seara , mama mea s-a recasatorit ,impreuna cu acel barbat au cumparat un apartament , mama avea 4 copii din prima casatorie si barbatul acela tot 4 copii din prima lui casatorie , in 2010 mama mea a decedat la 3 luni dupa ea a decedat si sotul ei , s-au facut 2 succesiuni dupa moartea batranului avem fiecare certificat de mostenitor.Sora mea vrea sa doneze partea ei ce i se cuvine prin succesiune baiatului ei care in prezent locuieste in acel apartament pe motiv ca are mutatie in buletin acol, acest baiat nu are banii pentru al cumpara atunci cum trebuie sa procedam caci ceilalti vor sa-l puna in vanzare acest apartament dar ne incurca sora si nepotul , iar nepotul spune ca nu-l putem da afar de acol pana nu-i expira buletinul . Poate sora mea sa de-a partea ei fiului ei ? Trebuia facut si partaj ? Si daca sora mea i doneaza partea ei cum trebuie sa procedam ? Va multumesc
Buna seara,
Daca nu s-a facut si iesirea din indiviziune atunci doamna poate sa-si vand cota parte indiviza.
Puteti sa solicitati iesirea din indiviziune si atunci se va pune problema obligarii acelui nepot sa plece.
Nu exista nicio lega care sa-i permita sa stea in TOT apartamentul fara a avea acest drept!
Mergeti in instanta si solicitati iesirea din indiviziune.
Evacuare
Angela71
Buna ziua , va rog sa imi da-ti un raspuns , in urma cu 6 ani parintii mei au decedat ,suntem 8 frati , am facut succesiunile dupa decesul lor , unul dintre ... (vezi toată discuția)