avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu

Am primit o instiintare de la banca precum ca a fost poprit contul pentru o suma de 400 lei . Nu am primit notificare , somatie , nu stiu despre de este vorba
Scrie Venituri din amenzi si alte sanctiuni aplicate de catre alte institutii de specialitate Ati mai intampinat genul asta de situatii?

cont 506702

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:31, 23 Aprilie 2015
Mergeti la impozite si taxe si intrebati daca nu mergeti la banca, aceasta este obligata sa va instiinteze din partea cui a primit ordinul de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont bancar-??? brandusa1 brandusa1 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pentru neplata unei amenzi sa-mi blocheze un cont . Nu stiu cum s-a ajuns aici pentru ca nu am fost instiintata. Am aflat ... (vezi toată discuția)
Impozite neplatite iepurache2004 iepurache2004 va salut,am o problema de elucidat.Deci in cazul in care nu a fost plătit impozitul pe teren si pe locuinţă (aferent 2008), Direcţia taxe şi impozite ... (vezi toată discuția)
Executare silita lumi2nic lumi2nic Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti daca ai primit proprire pe un cont de salariu si in acea instiintare scrie suma integrala, iar la banca mi-a spus ca suma ... (vezi toată discuția)