avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In legatura cu amenda penala si cu permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In legatura cu amenda penala si cu permis

Buna ziua ajutatima si pe mine va rog frumos ....Am luat o amenda penala de 1000 ron si am platito in rate ultima a fost acuma 2 zile in urma este achitat total /....si facem si scoala de soferi ....si sa ma duc sa dau dosarul sa dau sala si cand am ajuns acolo cica dupa 6 luni pot da ....ce pot face in privinta asta am fost la tribunal am luat o decizie ca a fost achitat toata suma ..... ce pot face ca sa pot da ...ajutatima chiar nush ce sa fac am si invat si eram asa de entuziasm ...!!! ? cum fac ca sa pot da cat mai de curand
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:35, 24 Aprilie 2015
Daca asa v-au spus cei de la politie atunci asa o fi!:(

Dar cum nu detineati un permis e conducere la data savarsii infractiunii nu va incadrati in prevederile art. 116 alin. (1) lit. a), adica 6 luni de la data executării pedepsei amenzii penale.

Asteptati 6 luni si vedeti daca va primesc dosarul ptr obtinerea permisului de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan yonutz2009 yonutz2009 Salut! Am si eu o problema...Sunt chemat in instanta pentru conducere sub influenta alcoolului(1.3 g alcool/ l sange).Mentionez ca sunt la prima abatere,si ... (vezi toată discuția)
Bună seara! soțul meu a fost condamnat în 2014 la pedeapsa ... Sorina199093 Sorina199093 Bună seara! Soțul meu a fost condamnat în 2014 la pedeapsa 1an pentru conducere fără permis. Și-a executat pedeapsa. Să înscris la scoala de șoferi ... (vezi toată discuția)