avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amenda rovinieta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amenda rovinieta

Buna dimineata.Am pierdut un proces la curtea de apel:Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot încheierea apelată, in sensul că admite cererea de încuviinţare a executării silite a titlului executoriu reprezentat de Procesul-verbal de constatare a contravenţiei seria R11 nr. 0354781/10.10.2011, emis de către apelanta-creditoare pe numele intimatului-debitor SERSEA DRAGO? CRISTIAN. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 23.04.2015.Mentionez ca am platit aceasta amenda si am depus la dosar copie chitanta amenda dar tot am pierdut.Ce mai put face.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Antdy , utilizator 09:18, 24 Aprilie 2015
aşteptaţi motivarea să vedeţi despre ce îi vb, şi dacănu v-a luat ăn calcul acel înscris puteţi face o contestaţie în anulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg solutia data de tribunal ccclyon ccclyon Buna ziua. In februarie anul trecut am primit de la Politia rutiera amenda + suspendare perimis. M-am judecat cu ei si la judecatorie am primit ... (vezi toată discuția)
Executare silita tarif rovinieta 28 euro leorot leorot Buna ziua, Asa cum au mai patit-o si altii, mi se intampla si mie - acum 4 zile am primit o somatie de la un executor judecatoresc pentru plata sumei de 28 ... (vezi toată discuția)
Solutie data de instanta hugh1001 hugh1001 Admite excepţia de necompetenţă teritorială a Judecătoriei B , invocată de intimat şi, în consecinţă: Declină competenţa de soluţionare a ... (vezi toată discuția)