avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... solutie data de instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

solutie data de instanta

Admite excepţia de necompetenţă teritorială a Judecătoriei B , invocată de intimat şi, în consecinţă: Declină competenţa de soluţionare a plângerii împotriva procesului-verbal de contravenţie seria PBCX nr. 191462/23.08.2018, în favoarea Judecătoriei Bacău. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, 8 octombrie 2018.
CE ANSEAMNA ASTA ANSEAMNA CA AM PIERDUT PROCESUL SAU CE TREBUIE SA FAC MAI DEPARTE SAFAC OI ALTA CONTESTATIE LA JUDECATORIA BACAU
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2018
hugh1001, utilizator
Cel mai recent răspuns: hugh1001 , utilizator 10:00, 9 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,imi poate explica si mie cineva mai pe larg la ce se ... Andreea1816 Andreea1816 Buna ziua,imi poate explica si mie cineva mai pe larg la ce se refera instanța va rog frumos? \" Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Admite ... (vezi toată discuția)
Exceptia necompetentei teritoriale - cum se procedeaza? ganirolf ganirolf Buna ziua, In urma unui proces pe site-ul judecatoriei am regasit solutionarea dupa cum urmeaza: \" Admite excepţia necompetenţei teritoriale a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. va atașez soluția ultimei ședințe. 18.05.2023 ... Mariusgross Mariusgross Bună ziua. Va atașez soluția ultimei ședințe. 18.05.2023 Ora estimata: 09:00 Complet: Cc 20 Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe ... (vezi toată discuția)