avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mosteniri

Buna ziua . As avea o problema mai "complicata" daca ma puteti ajuta . Tatal meu decedat de cativa ani , a avut o proprietate de care eu nu am stiut ,unul dintre fratii mei a solicitat eliberarea titlului de la Primaria pe raza careia avea proprietatea ,acesta a solicitat titulu si l-a ridicat in numele decedatului (practic pe el scrie ca tatal meu decedat a luat proprietatea in primire,avand semnatura fratelui meu),. Noi suntem 3 frati , ulterior am aflat de aceasta chestiune , cunoscand pe cineva de la primarie . E legal ca unul dintre frati sa detina un titlu de proprietate pe numele tatalui decedat tinand cont ca mai sunt si alti mostenitori? are vina si institutia publica locala pentru eliberarea acestuia? #-o
Cel mai recent răspuns: ContSters357435 , utilizator 10:09, 24 Aprilie 2015
Nu este un capat de tara, imobilul respectiv poate fi revendicat de catre toti mostenitorii.
pai poate fi revendicat,problema e ca terenu e impadurit si intre timp mostenitorul (respectiv fratele meu) a taiat o parte din ea.. Sunt legale toate cele intamplate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intervenient fortat ContSters357435 ContSters357435 daca am fost citat ca intervenient fortat , ce presupune? ce se intampla daca nu ma prezint in instanta? (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema tatăl ... Bibi60 Bibi60 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema Tatăl meu care este decedat a avut un frate, care si el este decedat.Mama celor 2 frati( si ea ... (vezi toată discuția)
Mostenire laur1979 laur1979 un sfat legal ce se poate face in acest caz? santem 5 frati si un teren de 1000m2 mostenit de la parinti mei care sant decedati de multi ani unu dintre ... (vezi toată discuția)