Presupune ca trebuie sa mentionati cum s-au intamplat faptele din punctual dvs de vedere. Daca nu va prezentati (sau aparati) va puteti trezi cu surpriza sa se pronunte o hotarare care sa va prejudicieze. Sfatul meu ar fi sa depuneti intampinare.
Buna ziua . As avea o problema mai "complicata" daca ma puteti ajuta . Tatal meu decedat de cativa ani , a avut o proprietate de care eu nu am stiut ,unul dintre fratii mei a solicitat eliberarea titlului de la Primaria pe raza careia avea proprietatea ,acesta a solicitat titulu si l-a ridicat in numele decedatului (practic pe el scrie ca tatal meu decedat a luat proprietatea in primire,avand semnatura fratelui meu),. Noi suntem 3 frati , ulterior am aflat de aceasta chestiune , cunoscand pe cineva de la primarie . E legal ca unul dintre frati sa detina un titlu de proprietate pe numele tatalui decedat tinand cont ca mai sunt si alti mostenitori? are vina si institutia publica locala pentru eliberarea acestuia?
Titlul de proprietate este unul singur și poate să fie la oricare dintre frați. D-voastră fiecare frate aveți calitatea de moștenitori al tatălui, dreptul moștenit fiind dovedit de titlul de proprietate care este pe numele tatălui.
Mosteniri
ContSters357435
Buna ziua . As avea o problema mai \\"complicata\\" daca ma puteti ajuta . Tatal meu decedat de cativa ani , a avut o proprietate de care eu nu am stiut ,unul ... (vezi toată discuția)