avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua tuturor ....am si eu o intrebare .. In anul 2013 a murit bunica mea iar ca mostenitori suntem 2 ( unchiul meu si eu ca nepoata ( reprezentand dreptul tatalui meu mort in 1999) . Din pacate eu nu sunt in tara si nu am putut merge la inmormintarea bunici tinind cont ca nascusem cu o luna inainte de moarte bunici ..acest unchi al meu care cat de cat tineam legatura ma asigura ca totul e bine si ca vom face succesiunea impreuna , anul trecut am vrut sa vin sa rezolvam aceasta problema dar El ma refuzat spuni-umi ca nu este in Bucuresti in aceea perioada dupa care acum o saptamina am aflat ca defapt El rezulta ca unic mostenitor si ca eu nu mai am nici un drept
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 12:54, 24 Aprilie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa atacati in instanta certificatul de mostenitor pe care si l-a scos si sa se imparta succesiunea in mod corect.
Puteti sa ii faceti si plangere penala pentru fals in declaratii, intrucat a declarat ca este unic mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C’è pot face ? Larissa2008 Larissa2008 Buna ziua tuturor.... asa cum scriam cam 2 ani in urma despre o succesiune care sa conclus in absenta mea deorece eu nu ma aflam in tara iar unchiul meu ( din ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o succesiune pisica300 pisica300 Străbunicul meu P.D. a avut unici moștenitori pe bunica mea M.D.M.R , pe sora bunicii mele P.S.M și pe frații bunicii mele P.D.R și P.A.F. Bunica mea ... (vezi toată discuția)
Informatii mostenire Marius_1990 Marius_1990 Cum s-a putut sa ii revina unchiului meu decedat toata cota respectiv de 1/1 din averea bunicilor,fara sa intrebe si copii fratelui sau care era decedat ... (vezi toată discuția)