avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... C’è pot face ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

C’è pot face ?

Buna ziua tuturor.... asa cum scriam cam 2 ani in urma despre o succesiune care sa conclus in absenta mea deorece eu nu ma aflam in tara iar unchiul meu ( din partea tatalui decedat in 1999) nu ma anuntat de moartea bunicei mele paterne in anul 2013 . Eu am aflat doar in momentul in care am luat legatura cu un avocat unde i-am explicat ca eu Sun a casa unchiului meu pentru a vorbi cu bunica mea iar stimata lui sotie i mi raspunde ca eu nu am nici un drept de a deranja cu telefonatele mele ... asa Domnul Avocat a inceput imediat sa se intereseze si in anul 2015 ma anuntat ca bunica mea a murit in 2013 iar eu am fost citata la adresa si ca nu m-am prezentat la succesiune ... ( stiind foarte bine ca eu nu mai locuiam la aceea adresa si ca nu mai eram in tara .... asa am inceput procedura de redeschiderea succesiuni in judecatoria sectorului 3 bucuresti unde dupa 2 ani cu probe martori am pierdut cauza si am facut recurs dar nici de data aceasta nu am rezolvat nimic .... intrebarea mea este : cum este possibil ca eu ca mostenitor nepoata de primul grad nu pot intra in masa succesorala mai ales ca el a mintit sau marog.... eu din cate stiu nu am fost citata nici in monitorul oficial si nici cautata prin ambasada italina in rominia .... in aceasta situatie c’è pot face ? Am uitat sa mentionez ca unchiul meu a fost despagubit dupa moartea bunicului meu ( de catre mine ) cu o sentinta in tribunal .... va multumesc....

Alte discuții în legătură

Buna ziua. bunica paterna a mea si a fratelui meu a facut succesiunea ... arrriadna arrriadna Buna ziua. Bunica paterna a mea si a fratelui meu a facut succesiunea dupa moartea tatalui nostru (si succesiunea bunicului decedat, sotul bunicii). Bunica ... (vezi toată discuția)
Mostenire Dana Gavrian Dana Gavrian Nepotul mosteneste bunica paterna in cazul in care tatal lui este decedat? (vezi toată discuția)
Succesiune Larissa2008 Larissa2008 Buna ziua tuturor ....am si eu o intrebare .. In anul 2013 a murit bunica mea iar ca mostenitori suntem 2 ( unchiul meu si eu ca nepoata ( reprezentand dreptul ... (vezi toată discuția)