avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata concediu medical in perioada de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata concediu medical in perioada de somaj

Buna ziua,
am si eu o intrebare: cum se platesc zilele de concediu medical in perioada de somaj.
Am avut 10 zile concediu medical si la plata finala a fost o diferenta de 184 lei.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:27, 24 Aprilie 2015
1. Baza de calcul pentru concediile medicale o constituie veniturile brute din cele 6 luni anterioare lunii in care ati intrat in concediu medical.

2. Veniturile din aceste 6 luni pot fi venituri din salarii si din (sau numai din) indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical somaj oana8989 oana8989 buna ziua.am terminat scoala postliceala,am intrat in indemnizatie de somaj 6 luni,iar acum sunt in concediu medical.cat se plateste concediul medical?multumesc (vezi toată discuția)
Refuz plata concediu medical diana45 diana45 Buna ziua, M-am angajat la o firma pe data de 2 noiembrie. In decembrie am avut 3 zile de concediu medical, in ianaurie 3 zile si in februarie 2 satamani. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical denysady89 denysady89 buna ziua. am si eu o nelamurire in legatura cu concediu medical. am fost in postnatal,iar pe 27 dec 2014 am reluat locul de munca si pe 20 ianuarie m-am ... (vezi toată discuția)