avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Cheltuieli de protocol SRL-D?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Cheltuieli de protocol SRL-D?

Buna ziua

Sper ca am postat unde trebuie.

As vrea sa stiu cum sta treaba cu cheltuieli de protocol pentru SRL-D pentru firmele care au ca domeniu de activitate publicitatea.

Este nevoie de factura sau este de ajuns bonul fiscal? Am inteles ca tot ce este pana in 100 euro merge sub forma de bon fiscal, este corect?

Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:26, 28 Iunie 2015
BF - ca sa fie deductibil trebuie sa fie cuiul pe el sau sa faceti decont de cheltuieli
Presupun ca nu exista tva in firma...
Cheltuielile de protocol sunt deductibile limitat la calculul impozitului pe profit. Avand in vedere ca ati postat aici, trag concluzia ca sunteti microintreprindere. In acest caz, daca vreti, puteti cheltui tot profitul pe protocol pentru ca la stat veti da tot 3% din venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli cu bon fiscal cristian_conea cristian_conea Sunt PFA si am cumparat articole de birou cu bon fiscal stampilat, pe care e trecut fiecare articol in parte. Este aceasta cheltuiala deductibila ? (vezi toată discuția)
Cheltuieli microintreprindere Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua1 Va rog respectuos sa-mi dati si mie unele lamuriri privind micro platitoare de 3% si neplatitoare de TVA: 1. Pot face contract de comodat pentru ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli protocol iuli-ana iuli-ana patronul vrea ca fiecare angajat sa poata bea o cafea si apa minerala in fiecare zi, cheltuielile le voi inregistra pe protocol 2 % , e corect. (vezi toată discuția)