avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii PFA fara stampila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii PFA fara stampila

Buna ziua,
as dori sa stiu daca am un ctr de prestari servicii intre doua pfa dar prestatorul nu are stamila este valabil?
Deasemenea pot solicita despagubiri daca prestatorul imi ia din clienti?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:03, 25 Aprilie 2015
Contractul este valabil, insa stampila ar fi fost un argument in plus in favoarea validitatii. Pe de alta parte, contractul trebuie sa fie inscris in registrul profesionistului, cu numar si data respectiva.

2) Despagubiri puteti solicita daca ati prevazut asa ceva in contract, sau daca dovediti un prejudiciu datorat faptelor partenerului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa fara drept de deducere tva, inregistrat in roi cu cif DanielManciu DanielManciu Buna seara, Sunt PFA din 2010 fara drept de deducere PFA. In februarie 2014, datorita finalizarii unor contracte cu parteneri UE (Franta si Olanda) ... (vezi toată discuția)
Înscriere în registrul operatorilor intracomunitari valentinas valentinas Buna ziua, Se poate realiza inregistrarea in Registrul operatorilor intracomunitari ulterior prestarilor de servicii intracomunitare si in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Atribuire numar contract (pfa) wasssu wasssu Am doua contracte cu numere atribuite de client. Le pot atribui si eu (PFA) numere? De ex. numerele date de client sunt 40 si 58 iar eu as vrea sa le dau ... (vezi toată discuția)