avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate ll
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate ll

Am un Intreprindere Individuala - Reparatii Electronice - cu impozit sistem real , contabilitate partida simpla - neplatitor de TVA - Dau facturi si chitante pe reparatii . - Intrebare ? a)-- La facturile pentru piese cumparate , trebuie facuta receptie ? b)--Piesele se scot pe Bon de consum atasat la factura emisa sau se pot scadea din lista ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:50, 25 Aprilie 2015
Da, faceti nir la facturi.
Apoi la fiecare deviz de lucrari semnat de ambele parti (care precede intocmirea facturii) faceti bon de consum cu care va scadeti cu materialele folosite.
Bonul de consum se pune cu factura si chitanta la dosar ? - Pot vinde o piesa cu adaos ? Multumesc!
Da la ambele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nir intreprindere individuala aurah aurah va rog sa imi dati un raspuns Buna seara.am o intrebare..Incep cu:am o intreprindere individuala neplatitoare de TVA, prestari servicii(service auto), dar si ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune piese auto me.elena me.elena Buna ziua Am urmatoarea problema:un service auto care vinde piese auto dar face si reparatii auto deci are doua tipuri de venituri 704 si 707.problema este ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile i.i. -servicii reincarcare cartele telefonie si carduri plati online Dl_Sandu Dl_Sandu Buna ziua, va cer ajutorul in elucidarea urmatoarelor probleme: 1-Detin un aparat de incarcari electronice cartele telefonie mobila , in fiecare saptamana ... (vezi toată discuția)