avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cine plateste totul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cine plateste totul?

Un idiot care vindea droguri a zis ca mi-a vandut mie pt a ma droga la ceva chef, de frica probabil in ai da in gat pe cei adevarati. Din cauza lui am avut o perchezitie domiciliara, nu prea frumoasa cu mascati. De asemenea m-am dus eu la IML si am facut teste de sange pt. a se vedea ca nu sunt consumator, cum a declarat el. M-au dus pe sus pana la procuror .... cu catusele pe maini desi eram doar suspect,etc.

Ce pot sa fac? CIne imi va plati totul, daca se va da clasare? El nu are nici un leu ... insa nici politia nu trebuia doar pe baza declaratiei lui sa-mi faca perchezitie aiurea, etc.Mi-au confiscat si doua telefoane si un calculator laptop.

Ultima modificare: Duminică, 26 Aprilie 2015
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:44, 26 Aprilie 2015
Puteti face plangere pentru inducerea in eroare a organelor de urmarire penala. Daca organele de urmarire penala v-au adus daune financiare, puteti cere despagubiri pentru acest lucru. Un exemplu de cerut despagubiri pentru arestare eronata: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu canabis pentru consum propriu. care pot fi consecințele? viorel mihai viorel mihai La un control de rutina a celor de la politia de circulatie acum 2 sapt, eu fiind pasager, au fost gasite 2 plicuri cu aproximativ 1 gram canabis asupra ... (vezi toată discuția)
Mandat perchezitie domiciliar / alte nelamuriri iqwert iqwert Buna ziua tuturor, Am cateva intrebari legate de perchezitii domiciliare/proceses penale: 1: care este procedura legala prin care se obtine un mandat de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua vreau să întreb pentru cineva să ajut. s-a declarat ... sweru sweru Bună ziua vreau să întreb pentru cineva să ajut. sa declarat la politie că o anumită persoană deține lucruri ilegale și sa emis un mandat de ... (vezi toată discuția)