avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Noul cod civil, recuperare mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Noul cod civil, recuperare mostenire

buna ziua va rog sa mi dati un raspun bunica mea a decedat an 1989 si matusa mea a obtinut un teren 2 hec de pe urma bunici mele an 1995 sa declarat la notar find singura mostenitoare si an 1996 la vandut mama mea a decedat an 1985 matusa mea nu ma trecut si pe mine la mostenire pt ca spunea ca mama mea nu are dreptul pt ca a decedat si ieu ca nepot nu am niciun drept la acest pamant si am aflat de curand ca as putea sa recuperez partea mamei mele si ca artrebii sa merg la notar sa ma faca si pe mine mostenitor va rog sa ma ajutati daca ieste adevarat an legatura cu notarul sa optin partea mamei mele care ise cuvenea si unde ar trebui sa merg am facut rost de acte act de propietate al bunici mele pe pamant act de deces si certificatul de mostenitor al matusi mele astept raspuns si va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
petreica, utilizator
:ban: Avertisment moderator!

Stimate domnule @ petreica

Vă rog să nu mai repetați întrebările posate anterior. Dublarea mesajelor nu este permisă conform Regulamentului Forumului, pe care vă invit să-l citiți integral.

În special, vă rog să dați atenție următoarlor prevederi:

,,1.3. Nu ne dorim sa postezi mesaje consecutive in aceeasi discutie; timp de 30 de minute de la publicare poti folosi butonul Editeaza pentru a-l completa (sau corecta), nu posta cate un mesaj nou in acest interval daca ai uitat sa scrii ceva.
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.,,

Vă mulțumesc.
Cu stimă,
moderator Andrei Grigoriu
scuze si multumesc ptr. infomatie
Buna ziua as vrea sa rectific aceasta stuatie este vorba de matusa mea ca re mi sa spus sa nu mai o actionez in istanta ptr. ca ma scos de la mostenire si intrebare exista acesta posibilitate ? astept un raspuns multumesc
la acesta situatie se poate da un raspuns ? multumesc
Nu se poate da am inteles .............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitatea partiala a certificatului de mostenitor petrepetrica petrepetrica buna ziua va rog sama ajutati cun raspuns an 1992 bunica mea a decedat ea a avut 3 copii dintre care fata cea mare era mama mea an 1994 sa emis un titlu de ... (vezi toată discuția)
Legea nr.18/1991 a fondului funciar petreica petreica buna ziua, va rog sa ma ajutati la acesta Intrebare In 1992, bunica mea a decedat In 1994, sa emis un titlu de propietate de 3 hec pe legea nr 18/1991 pe ... (vezi toată discuția)
Mostenire vanduta ContSters344032 ContSters344032 buna ziua va rog sami dati un raspuns in 1992 bunica mea a decedat dintre care a avut 2 copii mama a decedat an 1987 si in 1994 sa emis un titlu de propietate ... (vezi toată discuția)